Az Európai Coaching Szövetségről

Az ECA Licensed Coaching csoportot az Európai Coaching Szövetség magyarországi tagjai alkotják. Valamennyien széleskörű szakmai- és élettapasztalatokkal, alapos módszertani-, önismereti képzéssel és nemzetközi qualifikációt biztosító vizsgával rendelkező Business- és Management Coachok, illetve Egészség- és Életvezetési Coachok. Képességeiket szupervíziókban és folyamatos továbbképzésekben fejlesztik. Rendszeresen megtartott ECA Coach találkozókon - un. Jourfixen - egymással szoros kapcsolatot tartanak. Az Európai Coaching Szövetség magas szintű minőségi és etikai követelményeit - magukra nézve kötelezően - felelősségteljesen betartják.

Útmutató: Startlap -› Coaching


Az Európai Coaching Szövetség (ECA) professzionális Coach-ok Európa-szerte együttműködő szövetsége, amelynek célja a Coaching és a tanácsadás - hivatásra és munkára vonatkozó - minőségi követelményeit a nyilvánosság-, valamint a szakemberek és az érintettek felé közvetíteni és elérhetővé tenni.


ECA taggyűlés megfogalmazása

A Szövetség 1995-ben alakult, székhelye Düsseldorf. Tagjai Európa szinte valamennyi országában megtalálhatóak, sőt a tengerentúlon is. Az ECA vállalkozások-, vezetők és teamjeik partnere, a Coaching iránti növekvő igényeknek kompetens szakembereikkel állnak rendelkezésükre.

A Szövetség különösen fontosnak tartja a minőségi standardok biztosítását a Coach hivatáskörében. Az ECA 2001-ben széleskörűen megfogalmazta a minőségi alapelveket, és professzionális Coach-ok részére különböző licensz-fokozatokat alakított ki.


LifeCoach-Ilona.hu - Gíberné Khinheffner Ilona Krisztina
+36 20 560 86 07 | lifecoach.ilona@gmail.com