Bemutatkozom

Khinheffner Ilona Krisztina vagyok, Egészség és Életvezetési coach. Certifikátomat az  európai coaching szövetség (ECA) által akkreditált nemzetközi  képzésen szereztem a Dr. Bodó Training & Consulting Ltd.- nél. Számomra rendkívűl fontos a folyamatos fejlődés és tanulás, valamint az etikus coach magatartás, amelyek a coachingban követni kívánt alapelveim között is megtalálhatók.

Munkám során a rendszerszemléletű coaching alapelveit követem. A rendszerszemléletben a szervezetek és az egyének folyamatosan változó kölcsönhatásban vannak egymással. Figyelembe veszem azt a tényt, hogy kis változások is jelentős következményekkel járhatnak. Ügyelek az összefüggésekre és a részletekre. Mindig  teljes, testi-, érzelmi és értelmi szintet egyaránt figyelembe vevő módszerekkel dolgozom.

Életvidám, őszinte, kellemes stílusomnak köszönhetően ügyfeleimmel gyorsan megtalálom a közös hangot, ezáltal sikeresen tudom támogatni őket problémáik megoldásában.

Szeretem a természetet, állatbarát vagyok, de lagnagyobb kikapcsolódást számomra  hobbim,  a különböző stílusú táncok jelentik.


LifeCoach-Ilona.hu - Gíberné Khinheffner Ilona Krisztina
+36 20 560 86 07 | lifecoach.ilona@gmail.com