Speciális feszültség és félelem-oldás (Wingwave coaching)


Ma már egyre több kutatás bizonyítja be, hogy egészségünk megõrzésében a legfontosabb az élethez való hozzáállásunk. Az a fontos, hogy saját magunkba és másokba vetett bizalommal éljük az életünket, az hogy meg tudjuk õrizni, vagy vissza tudjuk szerezni lelki egyensúlyunkat. Ha egyensúlyban vagyunk az elménkben, akkor megtaláljuk az egyensúlyt a testünkben is.

Most, szelíd és gyors módszert ajánlhatok önöknek készségfejlesztésre, stresszkezelésre, a különbözõ félelmek, többek között a vizsgadrukk, a lámpaláz, repüléstõl, fogorvostól való félelem leküzdésére, a titokzatos panaszok feloldására.

RÉSZLETES LEÍRÁS A MÓDSZERRÕL:

A stresszoldás új, rövid, gyors, és hatékony módszere: a wingwave. A wingwave-módszer védett, DIN EN ISO 9001 alapján minõsített coaching eljárás. Az agykutatás új eredményein alapuló módszerrel feloldjuk az érzelmi blokádokat, a zavaró, tartósan rögzült stressz „gócokat".

A módszer 3 technikát egyesít:

1. A kineziológiából származó izomtesztelést, mellyel a coaching-folyamatot hajszálpontosan meg lehet tervezni, és a stresszt kiváltó tényezõket azonosítani lehet.

2. A kétoldali agyfélteke-stimulációt, amikor az ön éber állapotában, a szem mozgását vezetõ, integetõ mozdulatokkal hozza létre a coach az álom során történõhöz hasonló gyors szemmozgási szakaszokat, így járul hozzá az érzelmi agyban rögzült stressz feloldásához.

3. Az NLP-t, azaz a neurolingvisztikus programozást, mellyel lehetõvé válik a sikeres célkitûzés és annak elérése.

A zavaró érzelmi hatású élmények pontos meghatározására a kineziologiai O-gyûrû tesztet használjuk a folyamat során. A tesztalany gyûrût formál az ujjaiból, melyet a coach megpróbál szétnyitni. Ha az ügyfél valamilyen stresszt okozó élményre gondol, a gyûrût könnyen szét lehet nyitni, az ujjak egyszerûen szétnyílnak. Ha kellemes emléket, illetve fantáziát idéz fel, a gyûrû megmarad. Ily módon pontosan azonosíthatók mind a gyengítõ, mind az erõsítõ emlékek, képek vagy érzelmek, és el tudjuk különíteni, hogy testi vagy lelki stressz áll-e a háttérben.

A wingwawe intervenció során a coach integetõ mozdulatokat végez a kliens mindkét szeme elõtt, úgy, hogy az alváshoz hasonlóan ide-oda mozogjon a tekintete. Tehát éber állapotban, külsõ beavatkozás segítségével zajlik le a REM fázis. A hatás megegyezik az eredetivel. Füstként szállnak el a kellemetlen zavaró érzelmek! E speciális coaching elnevezésében a "wing" a pillangóhatás-elméletre utal, hiszen a folyamat során az agyban rögzült stressz-élmények megváltoztatása nagy változásokat eredményezhet a személy további életében, tevékenységében, sikerességében – gyakran már egyetlen alkalom után is! Félelmek, szorongások feloldhatók. például a lámpaláz, vizsgadrukk, repüléstõl, (fog)orvostól való félelem, egyéb félelmek, tériszony, valamint szervi elváltozás nélküli testi tünetek esetében.

A wingwave módszert Cora Besser-Siegmund és Harry Siegmund pszichológusok, pszichoterapeuták fejlesztették ki Németországban. A Hamburgi Egyetem és a Hannoveri Egészségügyi Fõiskola kutatásai tudományosan is igazolták a módszer hatékonyságát.

AKTUÁLIS ÁRAINK

Az első alkalom: 20 000 Ft

A további alkalmak: 17 500 Ft

Három alkalom egyben: 50 000 Ft

10 % KEDVEZMÉNY:

  • nyugdíjasoknak+diákoknak (diákigazolvány)

  • családi (2 fő esetén)

  • törzskártyásoknak

Egy páciensnek csak egy kedvezményt lehet igénybe venni.


LifeCoach-Ilona.hu - Gíberné Khinheffner Ilona Krisztina
+36 20 560 86 07 | lifecoach.ilona@gmail.com